Skip to main content

Dit is een bericht van 2018! Je kan nu niemand meer aanmelden. Wel meedoen met andere challenges en leuke dingen… 😉

 

Rob Koops houdt van werkplezier. En daarom doet hij graag mee met de Week van het Werkgeluk. Hij schreef er zelfs een boek over, met tips om meer werkplezier te ervaren. 101 maar liefst! Daar kan je wel even mee vooruit. Ken jij iemand die dat boek echt nodig heeft? Klik dan hier en leg uit waarom. Rob stuurt gratis een aantal boek naar de beste paar inzendingen. En natuurlijk vroegen we Rob zelf ook wat hij heeft met het onderwerp Werkgeluk.

Vertel, werkgeluk, waarom?

Op de werkvloer is er vaak veel aandacht voor stress, burn-out, ziekteverzuim enz. Maar wat jammer is, is dat het werkplezier zo weinige  aandacht krijgt. Terwijl werkplezier kan bijdrage aan een gezonde werksfeer, betere samenwerking, innovatieve ideeën en nog veel meer. Van werkplezier kun je nooit genoeg hebben. Ik wens het iedereen toe.

 

Wat doe jij om je eigen Werkgeluk te vergroten?

Ik maak tijd vrij in mijn agenda om stil te staan bij mijn werkplezier. Drie vragen stel ik me dan: Waar wil ik meer doorgaan? Waar wil mee stoppen? En waarmee wil ik beginnen? Klinkt simpel en dat is het eigenlijk ook. Kwestie van doen.

 

Wat ga je precies doen tijdens de Week van het Werkgeluk?

Naar de Unconference op maandag ben ik heel nieuwsgierig. Daar gaan we het hebben over hoe we werkgeluk in Nederland op de agenda krijgen. Volgens mij de kern van de zaak. Verder laat ik me in de Week van het Werkgeluk graag verrassen. Dus wie weet waar ik nog verschijn met mijn WRKPLZR Pop Up Store.

 

Wat wil je als boodschap meegeven?

Zet werkplezier op jouw agenda. Begin met kleine stappen. En oh ja, geef jezelf nu een schouderklopje.

 

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord