Skip to main content

De Week van het Werkgeluk

23 - 27 september 2024

"Werkgeluk krijgt in Nederland steeds meer aandacht, maar toch zijn nog veel mensen niet gelukkig op hun werk."

Help mee dit te veranderen! Hoe?

Onderteken het Werkgeluk Manifest 

Doe mee door allereerst door het Manifest te ondertekenen. Hiermee geef je aan dat je werkgeluk belangrijk vindt. Daarmee sluit je je aan bij de groeiende groep mensen en organisaties die het belang van werkgeluk onderstreept en bereid is om daar energie in te stoppen. Het delen van dit geloof heeft als doel om het bewustzijn nog verder te verspreiden. Download hier het manifest op A4 en hang het op, op je eigen werkplek thuis, op kantoor, of bij de koffiemachine. Wil je meer doen? Graag!

Organiseer een event in jouw organisatie

Vind jouw organisatie werkgeluk belangrijk? Organiseer dan in jouw organisatie iets om werkgeluk op de kaart te zetten. Hoe en wat je precies gaat doen, bepaal je zelf, de Week van het Werkgeluk is een ‘doe-het-zelf beweging’.  In de toolbox.vind je een checklist met ideeën, materialen en tips. Of neem contact met ons op via info@happyoffice.nl, we denken graag met je mee. Mogen we jouw verhaal delen op de pagina nieuws? Dan laat je aan de wereld zien waar jullie als organisatie mee bezig zijn. Goed voor je employer brand en vooral goed voor de trots en betrokkenheid van je medewerkers. Mail ons met jouw verhaal!

Word sponsor of ambassadeur van de Week van het Werkgeluk

Geloof jij in werkgeluk en wil je nog meer doen om werkgeluk op de kaart te zetten? Word dan partner van de Week van het Werkgeluk. Lees hier meer. Heb je nog vragen? Wil je overleggen of meedoen iets is voor jou? Neem dan even contact met ons op via info@happyoffice.nl.

Week van het werkgeluk Happy Office

Initiatief van Happy Office

De (Internationale) Week van het werkgeluk is een initiatief van Happy Office. Happy Office ondersteunt organisaties op weg naar meer werkgeluk, zowel op individueel, team als organisatieniveau. We realiseren ons dat wij een beperkte actieradius hebben. Met dit initiatief vergroten we onze impact door organisaties te inspireren ook zelf aan de slag te gaan. Met deze website bieden we een platform waarop alle initiatieven in Nederland gebundeld worden en waar je een totaaloverzicht vindt van alles wat er te doen is in die week, op het gebied van werkgeluk. Wil je weten in welke andere landen de Week van het Werkgeluk gehouden wordt? Kijk dan hier!

Internationaal opgepakt

De Week van het Werkgeluk krijgt internationaal steeds meer navolging. Inmiddels doen in meer dan 50 landen mensen mee aan dit initiatief. Wil je weten waar en wat er daar gebeurt? Kijk op de internationale website.