Skip to main content
Tijdens de Week van het Werkgeluk wordt vitaliteit niet vergeten, dat is ook belangrijk voor ons welzijn tenslotte. Melike en Robin van de Health Tutors bieden in de Week van het Werkgeluk bedrijven in Amsterdam e.o. een uur gratis stoelmassages e/o fit-tests aan. Zij komen naar jouw bedrijf toe en laten je ervaren wat het stimulerende effect van een stoelmassage is. Daarnaast testen zij je medewerkers op hun fitheid waarna ze een persoonlijk adviesrapport ontvangen. Wij hebben ons vast aangemeld, voor de massage dan… 😉  Maar wie zijn Robin en Melike eigenlijk en waarom doen ze mee? We vroegen het hen persoonlijk.

Robin en Melike, wat hebben jullie zelf met het onderwerp werkgeluk? 

Om werkgeluk op je werk te ervaren zijn veel verschillende factoren belangrijk. Eén van die factoren is om lichamelijk gezond en fit te zijn. Wij hebben dagelijks te maken met cliënten die door een lichamelijke klacht niet meer instaat zijn om hun werk naar wens uit te voeren. Ons hoofddoel is om veel voorkomen werkgerelateerde klachten te voorkomen door medewerkers fit en gezond te maken én te houden!

Wat doen jullie om je eigen Werkgeluk te vergroten?

Bewegen! Robin, doet dat bijvoorbeeld door te dansen (zijn eerste carriere). Melike is vaak te in de fitness te vinden, waar ze aan gewichtheffen doet (háár eerste carriere)! Maar daarnaast zorgen we ook voor de nodige ontspanning. Bijvoorbeeld door meditatie, wandelen in de natuur of het lezen van een boek.

Waarom doen jullie mee met de Week van het Werkgeluk?

Om bij te dragen aan meer Werkgeluk onder werknemers. Wij willen met onze diensten mensen bewuster maken van hun lichaam en hun mogelijkheden, waardoor ze zelf de volgende stap naar een gezonder leven kunnen maken. Wij kunnen als daar fysiotherapeuten, met onze kennis en vaardigheden aan bijdragen door mensen te begeleiden, stimuleren/motiveren en te informeren.

Wat gaan jullie precies doen?

Wij zullen twee activiteiten gaan aanbieden. De eerste is tijdens de openingsbijeenkomst, de Unconference. Daar zullen wij stoelmassages geven en fit-tests afnemen. Daarnaast bieden wij alle bedrijven in Amsterdam e.o. die zich via de website van de Week van het Werkgeluk aanmelden, een uur gratis stoelmassages e/o fit-tests ter introductie aan. Zodat men zelf kan ervaren wat het stimulerende effect van een stoelmassage is en kan meten hoe fit hij of zij is. Na de tests ontvangt de deelnemer een gedetailleerd rapport van zijn fysieke fitheid.

Wat willen jullie als boodschap meegeven?

Volgens ons is men gelukkiger als men fit, gezond en uitgerust is, kortom: productiever. Dus: blijf bewegen en neem voldoende rust!
Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord