Skip to main content

Week vh Werkgeluk – Issuekalender: De Week van het Werkgeluk staat al jaren op de issuekalender, te samen met andere activiteiten en issues waar aandacht voor nodig is. De derde week van september is dit jaar een drukke week! Niet alleen is het de zaterdag ervoor World CleanUp Day,  het weekend is het World Wellness Weekend en dan begint op maandagochtend de Week van het Werkgeluk met een openingswebinar om 9 uur. Tegelijk met Bi Visibility Day, de Internationale dag van Gebarentalen (ik heb onlangs geleerd hoe ik een espresso macchiato kan bestellen, dus doe mee ;-)), de Week tegen Pesten, bewuste Visweek én de Nationale Vitaliteitsweek. Je kunt even vooruit met activiteiten in deze week!

Dat geeft wel allerlei leuke ideeën voor wat je kunt organiseren deze week, toch?! Ik denk aan samen de buurt rondom kantoor schoonmaken en een gebarentaal koffiebar op maandagochtend, webinars over inclusief gedrag en tegen pesten, een wandelchallenge…

Week van het werkgeluk op Issuekalender

De Issuekalender is een jaarkalender die alle dagen, weken en maanden markeert waarop aandacht wordt gevraagd voor maatschappelijke kwesties en wordt uitgebracht door Issuemakers. Het biedt een duidelijk overzicht van alle maatschappelijke onderwerpen die door mensen, bedrijven en maatschappelijke organisaties, media of de politiek op de agenda worden gezet.

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord