Skip to main content

Week van het Werkgeluk fotochallenge

Bij QSN organiseren ze tijdens de Week van het Werkgeluk 20 23 een foto challenge. Madelon vertelt er dit over: ‘Het is een laagdrempelige actie waarbij we toch elke dag even een moment nemen om bewust stil te staan bij wat goed voor ons is, wat ons gelukkig maakt of bijdraagt aan een stukje waardering en verbinding. Elke dag ontvangt elke collega een leuke challenge in de groepsapp. En elke dag uploaden we onze gemaakte foto’s om 5 uur in deze groepsapp. Vooraf weten de collega’s niet wat de challenge is, ter inspiratie zullen we het hier kort weergeven:
Jump Start Monday (maak een foto van je ontbijt)
Tuesday “Chooseday” (foto naar eigen keuze van iets wat wat je waardeert, een fijne plek, een persoon die je inspireert, iets waar je energie van krijgt o.i.d.)
Wednesday Walk (selfie tijdens een wandeling, bijv. in je lunchpauze)
Thirsty Thirsday (inloggen om 4 uur voor een online borrel/samenzijn, groepsfoto of als je er niet bij kunt zijn een foto van je favoriete drankje)
Lucky Friday (de hele dag opschrijven waar jij die dag blij van wordt en een foto uploaden van je notities) om de week positief af te sluiten.”

Wat een leuk idee! Ook iets voor jou voor de Week van het Werkgeluk 2024?

 

Week van het Werkgeluk fotochallenge

Week van het Werkgeluk fotochallenge

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord