Skip to main content

Vertel het ons en maak kans op het Happy Office Manifest, de vier pijlers van een positieve werkcultuur. In dit boek beschrijven de auteurs hoe je zelf, als manager en op het niveau van de organisatie aan de slag gaat met werkgeluk en een positive cultuur. Dit schreef een van de lezers via bol.com erover:

“Soms kom je zo’n inspirerend boek tegen dat je het niet weg kunt leggen…. dit is er zo één.
De auteurs leggen op een hele fijne en toegankelijke manier uit wat werkgeluk is en hoe je er vanuit persoonlijk leiderschap, teams en als organisatie stappen in kan zetten. Met praktische modellen en voorbeelden die je gelijk zelf ook toe kunt passen. En een mooi twist is ‘Annie’. Annie is een personage in het boek dat telkens de kritische vragen stelt die we vaak krijgen rondom het thema werkgeluk. Mét praktische antwoorden en inzichten van de auteurs hoe je hiermee om kunt gaan! Kortom een echte aanrader!”

Wil jij kans maken op het Happy Office Manifest? Stuur ons dan een e-mail met jouw plannen voor de Week van het Werkgeluk! We posten jouw bericht op de website (als je dat goed vindt tenminste, vermeldt dat er aub bij) om zo ook weer anderen te inspireren. Mail ons!
Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord