Skip to main content

Hoe vitaal ben jij? Waar staat jouw organisatie op het gebied van vitaliteit? Met de wetenschappelijke ontwikkelde vitaliteitsscan van De Atleetfabriek wordt je werk- en energiebeleving inzichtelijk. En als je bij de Unconference bent op 24 september is Fleur, oprichter van De Atleetfabriek daar, om de scan bij jou af te nemen. En natuurlijk vroegen we aan Fleur wat Werkgeluk voor haar betekent.

Wat heb jij zelf met het onderwerp werkgeluk?

Wat niet? Werkgeluk, energie hebben is het uitgangspunt en mijn intrinsieke motivatie waarom ik De Atleetfabriek heb opgezet. Ik geloof dat wanneer je in je kracht staat, je alle energie hebt om iedere dag het beste uit jezelf te halen. Ik droom dan ook van een wereld waarin iedereen actief streeft naar persoonlijk geluk en balans. Dat is ook de missie van ons bedrijf, De Atleetfabriek.

Wat doe jij om je eigen Werkgeluk te vergroten?

Vanuit mijn expertise op het gebied van vitaliteit en daarmee ook geluk ben ik me hier iedere dag bewust van en wil ik ook gelukkig zijn. Uiteraard heb ik geen gouden recept hiervoor maar weet ik wel aan welke knoppen ik moet draaien om meer in balans te zijn en te kunnen genieten van de dingen die belangrijk zijn.

Ik probeer heel bewust keuzes te maken zodat ik mijn werk goed kan doen. Ook maak ik voldoende tijd vrij voor mijn jonge gezin, ik heb net een zoontje van bijna 5 maanden. Ik hou van buiten sporten en vind koken een heerlijk creatief proces waar ik van oplaad.  Door ook die tijd voor mezelf in te plannen en te sporten, een gezonde maaltijd te bereiden en tijd met vrienden en familie te besteden heb ik die balans gevonden.

Waarom doen jullie mee met de Week van het Werkgeluk?

Omdat wij onze droom en daarmee missie willen realiseren. Omdat wij geloven dat wanneer je in balans bent, je gelukkig voelt het beste uit jezelf kan halen. We willen samen met partners die dezelfde overtuiging hebben anderen hier deelgenoot van maken.

Wat gaan jullie precies doen?

We bieden inzicht in ieder zijn/haar vitaliteit. Je kunt gebruik maken van onze vitaliteitsscan. Met de uitkomst krijg je inzicht in jouw vitaliteitstekort en daarmee onderwerpen waarmee je aan de slag zou kunnen gaan. Binnen De Atleetfabriek werken wij met 3 fases: Inzicht l Advies l Executie. Deze vitaliteitsscan is het inzichtsstuk waar deelnemers mee van start gaan en zichzelf vaak verbazen waar de aandachtspunten liggen. We denken het vaak zelf te weten maar het is soms breder dan we denken. Zo is een slaaptekort een steeds vaker gehoord aandachtspunt en zoeken mensen het eerder in afvallen of meer sporten om je energiebalans weer te vinden.

Wat wil je als boodschap meegeven?

Begin klein. Ieder begin is er één.

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord