Skip to main content

De Denktank Werkgeluk bestaat bij UWV inmiddels alweer vijf jaar. Voor de vijfde keer organiseren we ook de Week van Werkgeluk.

Of we dit nu op kantoor of thuis doen, werkgeluk en vitaliteit zijn belangrijke aspecten in ons dagelijks (werk)leven. En het is belangrijk daar af en toe bij stil te staan. In het kader van de Internationale Week van Werkgeluk en Nationale Week van Vitaliteit vindt in de week van maandag 19 tot en met vrijdag 23 september de Week van Vitaliteit en Werkgeluk bij UWV plaats, waarvoor tal van interessante en aantrekkelijke workshops worden georganiseerd. Deze workshops staan onder andere in het teken van fit & vitaliteit, rouw & verlies, maar ook gezonde voeding of slaap & ontspanning.

De UWV collega’s van de Denktank Werkgeluk en HRM Arbo (Fit & Vitaal) hebben de krachten gebundeld en bieden een weekprogramma aan met een grote keus aan online workshops die voor iedereen openstaan. Bijna alle workshops worden gegeven door UWV-collega’s, soms vanuit hun UWV-professie, maar vaak omdat zij naast hun ‘gewone’ werk ook expert zijn op het gebied van werkgeluk.

Maandag wordt de week gestart met een speciaal webinar over ‘mindstretching’, georganiseerd door medewerkers van het Servicepunt Psychische Gezondheid en Werk (WERKbedrijf UWV). Daarnaast vinden er op verschillende plekken in de organisatie activiteiten plaats, waaronder het Organisatiebureau ProjectProfessionals (OPP).

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord