Werkgeluk,  iedereen heeft het erover, je struikelt er bijna over op straat. Bijna. Want inderdaad, er is  veel aandacht voor het onderwerp. Maar doen we het ook echt? En hoe dan? Tijdens de  Unconference op 23 september 2019 gaan we met elkaar in gesprek over hoe gelukkig zijn op je werk de normaalste zaak van de wereld gaat worden. De agenda bepalen we met elkaar!

Wel hebben we een inspirerende openingskeynote gepland (van  wie dan? Dat houden we nog even geheim ;-)), delen we de uitkomsten van het landelijk onderzoek naar Werkgeluk, en hebben we een aantal 10-minuten Lightning Talks op de agenda staan. Een dag vol inspiratie, leuke mensen, goede ideeën en positieve energie. Wil jij erbij zijn? Je kan je kaarten nu bestellen via eventbrite.

Ben jij een expert op jouw vakgebied? En wil jij 10 minuten op de zeepkist een Lighting Talk houden? Een lightning talk gaat in heel korte tijd diep in op een onderwerp, dat gerelateerd is aan werkgeluk. Dat betekent dus niet ‘De 4 beste tips voor meer Werkgeluk’, maar wel bijvoorbeeld ‘Hoe cognitive bias jouw beslissingen stuurt’.  Stuur je voorstel in via dit formulier (vergeet niet ook een toegangskaart te bestellen!)

Ben jij thought leader in jouw werkgebied, CEO, manager? Zorg dat je erbij bent!

Bestel hier je toegangskaart
Voorstel indienen Lightning Talk