Skip to main content

Werkgeluk en het werken aan meer werkgeluk houdt natuurlijk niet op na de Week van het Werkgeluk, sterker nog, dan begint het pas. Daarom wordt er op 3 oktober, dus direct na de Week van het Werkgeluk, het Trots op Zorg Festival georganiseerd. Acht zorg- en welzijnsorganisaties en werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt organiseren samen het festival, speciaal voor mensen die werkzaam zijn in de zorg en welzijn. Met allemaal leuke workshops gericht op het vergroten van jouw werkgeluk en om jou in het zonnetje te zetten. Zo is er een openingskeynote over het hoe en waarom van Werkgeluk, een workshop over ‘het kiezen van je mindset, hoe dan?’ door Happy Office, een workshop van Loesje, een workshop van Frank Boon over ‘doen wat je leuk vindt én daarvoor betaald krijgen’.

Het festival vindt plaats in het Museon en is voor jou, als je werkt in de zorg en welzijn, gratis. Want wij zijn trots op de zorg en wij zijn trots op jullie! Ben jij net als wij trots op het werk dat je doet in zorg en welzijn? Zorg jij er samen met jouw team iedere dag weer voor dat de bewoners, cliënten en patiënten niks te kort komen? Dan willen wij iets terug doen voor jou!

Wil jij samen met je collega’s aanwezig zijn op dit festival en ervaringen delen rondom werkgeluk, het vergroten van je werkgeluk en het behouden van je werkgeluk? Meld je dan nu snel aan via https://www.zorgenwelzijnplein.nl/trotsopzorg

 

Wij kijken uit naar je komst op 3 oktober.

 

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord