Skip to main content

De Week van het Werkgeluk gaat samenwerken met SAM. SAM is een app waarmee je op een aantal belangrijke levensthema’s aan de slag gaat. Vol tips, challenges & activiteiten van professionele coaches en therapeuten. Mirjam en Fleur zijn de bedenkers en founders van de app en hebben voor de deelnemers in de Week van het Werkgeluk een leuk aanbod. Waarom doen ze mee? 

Wat hebben jullie zelf met het onderwerp werkgeluk? 

Heel veel, wij hebben ontdekt dat macht, status en aanzien ons bijvoorbeeld niets doen, maar sociale bijdrage en onze onafhankelijkheid wel. Wij hebben om die reden een aantal jaar geleden onze carrière aan de wilgen gehangen en gekozen voor een nieuwe richting, waarbij we een positieve bijdrage kunnen leveren aan een mooiere wereld en het levens- en werkgeluk van onszelf en vele anderen

Wat doen jullie om je eigen Werkgeluk te vergroten?

De belangrijkste waarden in ons leven zijn vrijheid, persoonlijke groei, passie en het leveren van een sociale bijdrage. Dat doen wij SAMen. Wij hebben een app ontwikkeld, SAM, die mensen helpt in balans te zijn op alle levensthema’s om meer levensgeluk te ervarenIn balans zijn, dat willen we toch allemaal? Dat we elke dag werken aan iets wat meer levensgeluk geeft, is het allermooiste wat je kan bereiken met je werk! Tussendoor doen we zelf ook challenges via onze app om onze persoonlijke groei te stimuleren en onze werk/privé-balans op orde te houden.

Waarom doen jullie mee met de Week van het Werkgeluk? 

Onze missie is “SAMen in balans voor meer levensgeluk” en dat sluit helemaal aan bij de Week van het Werkgeluk. 
Wij hopen ook bedrijven en dan vooral CEO’s en HR managers te inspireren om eigen medewerkers gebruik te laten maken van onze app. In deze fase zoeken wij nog organisaties die in een pilot mee willen doen, om te kijken of SAM voor hen een oplossing kan zijn. Na afloop van de pilot geven wij een analyse terug, waarin we kunnen laten zien wat SAM doet met iemands welzijn. Uiteraard staat privacy voorop, dus de uitkomsten zullen volledig geanonymiseerd zijn. 
Bedrijven kunnen zich aanmelden via fleur@samapp.nl en ontvangen tot einde 2018 gratis toegang tot alle features!

Wat gaan jullie precies doen?  

Wij bieden een zelfontwikkelings-app aan, SAM, waarmee mensen op een holistische manier, op alle levensthema’s weer in balans kunnen komen en blijven. We bieden inzichten, tips en oefeningen, aangeboden door coaches en therapeuten door het hele land.  Mensen kunnen op het gebied van werk/carrière aan de slag, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk je financiële situatie of je gezondheid onder de loep te nemen. Rond oktober gaan we de app nog verder verrijken met de mogelijkheid tot online coaching en e-learnings en wordt het mogelijk je vorderingen te volgen in een persoonlijke pagina. 

Wat wil je als boodschap meegeven?

Dat mensen zelf al – door het zetten van kleine stappen – grote veranderingen kunnen aanbrengen in hun eigen werk- en levensgeluk. 
Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord