Skip to main content

Werkplezier, er wordt veel over geschreven. Sommige bedrijven hebben zelfs een Chief Happiness Officer in dienst. En jij dan? Hoe kun je zelf jouw werkplezier en werkgeluk beïnvloeden? Hoe maak je die duurzame keuze voor die baan met werkplezier? In kern draait het om dat te doen wat bij je past, bij je talenten, die je van nature in je hebt. Je bent geboren met die talenten,
je mag ze laten ontkiemen om te kunnen groeien en bloeien.

In deze serie van 4 Podcasts start je met te ontdekken waar jij blij van wordt. Je wordt onder begeleiding van Irene Knuvers, coach op wandelschoenen, uitgenodigd om naar een mooi stukje natuur te gaan en daar al wandelend met deze podcasts aan de slag te gaan. Weer of geen weer. Door in de natuur en buitenlucht te bewegen, krijg je ruimte en dat levert goede resultaten. Met de 4 podcasts begeleidt Irene je in je ontdekkingstocht. Je krijgt uitleg over wandelen en de kracht van de natuur, wat je energie geeft of kost en wanneer jij vanuit bevlogenheid werkt. In de podcasts krijg je opdrachten uitgelegd, die je helpen die inzichten te krijgen. Je maakt zo je eigen kompas voor het vinden van die baan die bij JOU past.

Wandelen in de natuur

Je kunt alleen gaan wandelen, maar samen mag ook. Dan kan je de opdrachten aan elkaar stellen en het erover hebben.
Kies wat bij je past, samen of alleen, in dat stukje natuur wat jou aanspreekt, op het tijdstip dat jou past.
Per keer kost het je ongeveer 45 minuten; het luisteren van de podcast is ongeveer 20 minuten. Het maken van de opdracht is ongeveer 25 minuten.
Ook het luisteren van de podcast kun je al wandelend in de natuur doen.

Wanneer?

Het werkt het beste als je iedere dag een Podcast aflevering van deze Podcast serie volgt. Op het tijdstip dat het jou past.
Nu is het van 20 t/m 26 september de Week van het Werkgeluk, dus hoe mooi is het om deze Wandel Podcast serie in het teken van ‘Werkgeluk’ in te zetten.

 

Volg de Podcast serie!

Ga naar https://jobon.nl/events/wandel-podcast-ontkiemen-voor-werkplezier en ga al wandelend op ontdekkingstocht naar jouw werkgeluk!

Over JobOn

JobOn is een vrijwilligersorganisatie en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten hun vaardigheden en versterken elkaar.

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord