Skip to main content

Nancy van den Heuvel doet met haar bureau mee met de Week van het Werkgeluk. Ze schreef ons dit:

“Aanstaande maandag organiseer ik een wandeling in het Immerloopark hier in Arnhem voor ondernemers. Om de week eens te starten vanuit een moment voor jezelf. Beide activiteiten zijn gratis.

  1. Ontspannende Herfstwandeling voor Ondernemers

 

Maandagochtend om 10:00 uur in Arnhem nodigen we jou als ondernemer uit om de week te beginnen met een verkwikkende wandeling. Laat de drukte en zorgen achter je en dompel je onder in het groen (of moet ik zeggen oranje/bruin?) van de herfst. Hier draait alles om genieten, niets moet. Als je geïnteresseerd bent, stuur ons dan een mailtje naar info@nancyvandenheuvel.nl voor meer informatie.

 

  1. Online Inzicht in Effectieve Communicatie

Effectieve communicatie is de sleutel tot werkgeluk, zowel voor ondernemers als medewerkers. Als je je wel eens onbegrepen voelt, of als de verbinding met anderen mist, kan dit frustraties veroorzaken. Daarom bieden we een online sessie aan waarin we dieper ingaan op communicatie, met behulp van Transactionele Analyse (TA). Ontdek hoe TA kan helpen om vlekkelozer in contact te zijn met anderen en werkrelaties te verbeteren. Om de uitnodiging te ontvangen, stuur je een e-mail naar info@nancyvandenheuvel.nl en geef je duidelijk aan waar je je voor wilt inschrijven. Hierover communiceer ik volgende week via de socials en kunnen ze de 3e ontober om 20:00 uur online erbij aanwezig zijn.”

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord