Skip to main content

Dit jaar is het doel van de Week van het Werkgeluk weer om  zoveel mogelijk mensen aan de slag te laten gaan met werkgeluk. Want gelukkige werknemers zijn de drijfveren van groei, productiviteit, innovatie en winst. Daarnaast heeft gelukkig zijn op je werk invloed op je levensgeluk. Daarom willen wij graag een week lang aandacht voor werkgeluk, maar daar hebben wij jullie ook dit jaar bij nodig. Wil jij helpen dit belangrijke thema onder de aandacht te brengen? Doe dan mee! Hoe?

Evenement

Je kan een evenement organiseren in jouw organisatie om werkgeluk daar op de kaart te zetten. Wij hebben een toolbox samengesteld met ideeën, materialen en tips. Wil je liever sparren? Wij denken graag met je mee, mail hiervoor naar Fennande@happyoffice.nl of Maartje@happyoffice.nl. Organiseer je al een evenement, deel deze dan via onze website zo laat je de wereld zien dat jullie werkgeluk hoog in het vaandel hebben staan. Wat ook weer goed is voor jullie employer branding. Je kan je evenement aanmelden via deze pagina.

 

Best Practice

Hebben jullie werkgeluk al op de kaart staan? Wil jij jouw best practice delen met de rest van Nederland? Super! Dat horen wij maar al te graag. Je kan hierbij denken aan een bedrijfsbezoek, rondleiding of open-stand-up om zo mensen inspiratie te geven. Ook hiermee bevorder jij jouw employer branding. Dit soort initiatieven delen wij ook maar al te graag. Meld jouw initiatief daarom aan via deze pagina. Jij bepaalt zelf of je er geld voor vraagt of niet. Wij adviseren gebruik te maken van een online ticket verkoop, zoals eventbrite.nl.

Workshop organiseren

Ben jij een expert op het gebied van Werkgeluk, Duurzame Inzetbaarheid, Vitaliteit, Employee Experience  of andere aanverwante  onderwerpen? En wil jij tijdens de Week van het Werkgeluk mensen daarmee laten kennis maken? Organiseer dan een workshop, ronde-tafel-discussie, training, voorstelling tijdens de Week van het Werkgeluk. Voor vermelding op de agenda vragen we een kleine bijdrage in de kosten van onderhoud van de website ed van 99 euro ex btw. Meld  jouw event aan via deze link

Partner

Wil jij partner worden van de Week van  het Werkgeluk? Graag! Op deze pagina vind je alle informatie. 

 

Onderteken het Manifest

En vergeet natuurlijk niet het Manifest te ondertekenen! Daarmee geef je aan dat jij gelooft in werkgeluk en mee wil helpen gelukkig zijn op je werk de normaalste zaak van de wereld te laten zijn.

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord