Skip to main content

Josée Blanken gelooft dat mensen het verschil maken in de business en dat organisaties dus het potentieel ten volle moeten benutten. Ze noemt zichzelf ook wel gastvrijheidsstrijder. Samen met Miranda organiseert ze tijdens de Week van het Werkgeluk een workshop over het laten zien van de beste versie van jezelf, geluk ervaren door te zijn wie je bent. We vroegen aan Josée wat voor haar werkgeluk is.

Wat heb jij met het onderwerp werkgeluk?

Ieder mens is uniek en heeft talent en aangeboren voorkeuren. Zet deze in! Hoe gaaf is het dat je elke dag zin hebt om te gaan werken en dat het niet voelt als moeten. Jouw (innerlijke) smile is voelbaar bij collega’s en klanten en dat heeft weer effect op jou en het resultaat. Ik zie graag meer hart, passie en bevlogenheid in de business en de basis is je eigen (werk)geluk!

 

Wat doe jij om jouw werkgeluk te vergroten?

Mijn motto: Groei, geniet en geef, straal met je aanwezigheid en wees jezelf altijd. Een zin die ik mijn oudste dochter heb meegegeven bij haar geboorte en die ik nu hanteer als basis voor wat ik doe en de reden waarom ik zelfstandig ondernemer ben geworden. Wat ik doe? Ik blijf bij wie ik ben en doe wat mij past en geniet van wat ik doe. Ik geef veel, maar leer ook steeds beter mijzelf tijd en ruimte te geven die nodig is, wat voor mij nu resulteert in het volgen van een opleiding systemisch werken. Een geweldige opleiding. Hard “werken”, maar de inzichten zijn zo waardevol en bruikbaar. Leren en nieuwe dingen doen maken mij gelukkig.

 

Waarom doen jullie mee aan de Week van het Werkgeluk?

Hoe mooi zou het zijn als iedereen zijn eigen werkgeluk vindt en het maximale er uit haalt. Een mooi initiatief, waar weer aandacht voor gevraagd mag worden! Wij dragen graag ons steentje bij.

 

Wat gaan jullie precies doen?

Wij gaan met elke deelnemer op “reis” op zoek naar zijn/haar talent en voorkeuren, maar kijken ook naar de barrieres. Want ook die zijn er en mogen er zijn en maken je tot wie je bent. Het is een interactieve workshop, waarin elementen van onze aanpak vanuit talentenspel en MBTI worden ingezet. Mooi als de deelnemer bewuster naar huis gaat met mooie inzichten van ons en andere deelnemers en regie neemt op haar/zijn werkgeluk.

Wat wil je als boodschap meegeven?

Haal het maximale uit jezelf, het leven is te kort om dit niet te doen. Volg je hart!

 

(hier kan je je inschrijven voor haar workshop) 

 

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord