Skip to main content

ICM doet mee met de Week van het Werkgeluk. Dit opleidingsinstituut is al voor de derde keer op rij  beste opleider van Nederland en een ‘Great Place to Work’. Werkgeluk staat bij hen hoog op de agenda. Tijdens de Week van het Werkgeluk organiseren ze voor de medewerkers een nog geheime activiteit en een workhop en organiseren ze een workshop voor klanten. We vroegen Roy Kreeftmeijer over zijn werkgeluk. 

 

Wat heb jij zelf met het onderwerp werkgeluk?

We werken in ons leven 90.000 uur. Deze tijd wil ik graag op een prettige manier invullen. Voor mij betekent dit werken in een organisatie waar je vertrouwen hebt in de mensen met wie je werkt, trots bent op je baan en plezier hebt met collega’s

 

Wat doe jij om je eigen Werkgeluk te vergroten?

Regelmatig stilstaan en reflecteren. Ben ik nog gelukkig met wat ik doe? Wat wil ik meer en wat minder? Om daar vervolgens het gesprek over aan te gaan. Daarnaast ook veel plezier maken!

 

Waarom doen jullie mee met de Week van het Werkgeluk?

ICM ontstond in 2003. Het idee was helder: een bedrijf met een unieke spirit opzetten, waar ontwikkeling van cursisten en ICM’ers centraal staat. Vanaf het allereerste uur heeft werkgeluk centraal gestaan. We zijn drie uitgeroepen tot Great Place to Work. De Week van het Werkgeluk past ons daarom als een jas. Wij delen graag hoe wij naar werkgeluk kijken omdat we dat iedereen gunnen.

 

Wat gaan jullie precies doen?

We houden 2 workshops. Een voor de medewerkers van ICM en een voor geïnteresseerden. Daarnaast doen we een geheim experiment rondom werkgeluk. We kunnen er nog niet te veel over loslaten, maar het wordt onvergetelijk. De locatie is een gevangenis…

 

Wat wil je als boodschap meegeven?

Als organisatie heb je de mogelijkheid om het leven van mensen positief te beïnvloeden. Ik vind dit een fantastisch idee en hoop dat dit normaal wordt voor alle organisaties.

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord