Skip to main content

Hutten Catering en de Verspillingsfabriek doen mee met de Week van het Werkgeluk. Hutten Catering heeft Werkgeluk heel hoog op de agenda staan. Medewerkers heten daar samenwerkers. Want we doen het samen. Geluk loopt daar als een rode draad doorheen, want gelukkige samenwerkers dragen met passie hun werk uit.

Hoe zorg je ervoor dat mensen vitaal en betrokken bij je werken? Een vraag die veel organisaties zich tegenwoordig stellen. De tijd van hiërarchisch sturen, plannen en controleren is voorgoed voorbij. Een nieuwe tijd gaat om het vrijspelen van talenten en het verbinden van mensen, waarbij geluk, innovatie en creativiteit voorop staan. Maar hoe breng je dat in de praktijk? Tijdens dit bedrijfsbezoek bij Hutten Catering krijg je een lezing en rondleiding in de Verspillingsfabriek en mag je Pascal Verheugd alles vragen over hoe zij werkgeluk concreet maken. Zodat jij zelf weer ideeën opdoet om het toe te passen in je eigen organisatie.

Natuurlijk vroegen we ook aan Pascal Verheugd waarom hij werkgeluk belangrijk vindt. Zijn antwoord was kort maar krachtig: het is een levenswijze, waarbij maatschappelijke relevantie voorop stellen centraal staat. Hutten Catering doet mee aan de Week van het Werkgeluk omdat er in Nederland nog veel te doen is op het vlak van vergroten van werkgeluk.

De deuren van de Verspillingsfabriek staan voor je open op 25 september vanaf 11 uur. Meld je hier aan!

Aanmelden
Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord