Skip to main content

Hoera!

De (internationale) Week van het Werkgeluk is begonnen! In meer dan 40 landen wordt deze Week van het Werkgeluk gevierd, staat het onderwerp op de agenda, worden er (online) workshops en meet-ups gehouden, worden er grootse dingen georganiseerd in organisaties en kleine random-acts-of kindness gedaan ….

Laat ons weten wat jij deze week gaat doen, dan delen we dat weer met andere werkgeluk-geïnteresseerden. Samen zetten we stappen naar meer werkgeluk en positievere organisaties!

We wensen je een week vol energie, goede ideeën, mooie ontmoetingen en gesprekken en inspiratie toe!

ps Heb je nog niet bedacht wat jij deze week gaat doen? Hieronder zes ideeën waar je deze week in jouw organisatie mee aan de slag kunt. Op de website vind je ook een overzicht met (online) events waar je naartoe kunt. Meld je snel aan!

Begin het gesprek over werkgeluk!

Deze week in gesprek over werkgeluk met je collega’s? Maar weet je niet waar en hoe te beginnen? Hier vind je onze beste oefening ooit, om het gesprek aan te gaan. Probeer het uit!

Stuur eens een kaartje naar je collega!

Wanneer heb jij voor het laatst tegen je collega gezegd dat je blij bent dat hij er is? Of dat ze fantastisch werk heeft afgeleverd? Stuur eens een kaartje. Met deze downloads is dat supermakkelijk en snel (en gratis)

Maak een (team)manifest

Een gedeeld, helder beeld van waar jullie voor staan als organisatie of team. Wat jullie toegevoegde waarde is en welke waarden en gedrag daarbij belangrijk zijn: het startpunt van succesvol samenwerken. Leg het vast in een (team) manifest. Begin deze week! Hulp nodig?

Begin vandaag met het tracken van jouw werkgeluk

Begin vandaag met een dagelijkse werkgelukcheck-in. Elke dag even bijhouden hoe je je voelt, is eenvoudig en snel én effectief! Probeer Happiness Lab deze week en ontdek hoe dit voor jou werkt! Vraag je collega’s ook om mee te doen. Meld je hier aan.

Onderteken het manifest en doe mee!

Draag jij eraan bij dat werkgeluk in Nederland de normaalste zaak van de wereld wordt? Zet jij je daarbij in om voor jezelf en binnen je eigen team of organisatie werkgeluk op de agenda te zetten en te ontwikkelen? Onderteken dan het manifest en doe mee met deze beweging. Bijna 3000 mensen gingen je al voor!

Een week niet klagen

We weten allemaal wel wat de impact is van positief taalgebruik op ons eigen welbevinden en dat van onze collega’s: we voelen ons beter. Ga jij deze week de uitdaging aan? Een week niet klagen, roddelen of mopperen. Lukt het jou dit een week vol te houden? Als je af bent, begin je gewoon opnieuw. Lees meer over deze challenge.

Meer inspiratie nodig?

Meld je dan aan voor de gratis Online Happiness at Work summit. Interviews, best practices, en oefeningen van Werkgelukexperts van over de hele wereld. Gratis toegang tijdens de Week van het Werkgeluk! 

Vandaag, op de eerste dag van de Week van het Werkgeluk, is de officiele introductie van het nieuwste boek over werkgeluk; Het Happy Office Manifest, de vier pijlers van een positieve werkcultuur. Kijk hier hoe ongeduldig wij waren toen we wachten tot Janine, onze steun en toeverlaat bij de uitgever, er eindelijk was.

 

Wil jij het boek bestellen? Topidee, Dan kan je deze week gelijk aan de slag. 

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord