Skip to main content

een gastblog van Irina Gasparian van De Buitenboordmotor.

 

Van betekenis zijn op de arbeidsmarkt, dat begint bij een leven lang kunnen ontwikkelen. Wie ben je, wat kan je en wat wil je? De juiste begeleiding, binnen of buiten een organisatie, om in beweging te komen en om duurzaam en gelukkig te kunnen landen in een (nieuwe) functie of baan. Op je plek voelen in je baan en werkgeluk ervaren is essentieel: voor jezelf, maar ook voor de arbeidsmarkt. De MENS moet centraal staan en werkgeluk is hier een belangrijk onderdeel van. Vanuit deze overtuiging verbeeldt de Buitenboordmotor de weg naar een circulair arbeidsmarktsysteem: waar eenieder van betekenis kan zijn. Wij schetsen het beeld van een arbeidsmarkt waar ieder mens gelukkig op zijn plek zit, waar de betrokkenheid van medewerkers hoog is, waar iedereen op z’n best kan zijn en bovenal van betekenis is voor zichzelf en voor Nederland!

Uit deze overtuiging ontstond burgerinitiatief De Buitenboordmotor, een denk- en doetank met 400 bedrijven en instellingen, 900 betrokken bestuurders, ondernemers, publicisten en wetenschappers – allemaal ongeduldige systeemveranderaars!

Nieuwsgierig naar de visie van De Buitenboordmotor en hoe JIJ vandaag de circulaire arbeidsmarkt kunt versterken? Lees het Akkoord van Python: hierin wordt de weg naar een circulaire arbeidsmarkt verbeeld, waarin iedereen van betekenis kan zijn.

Het “Akkoord van Python”

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord