Skip to main content

Welke collega verdient volgens jouw een geluksmomentje? Op deze vraag ontvingen de Happy Ninja’s van Facilicom Group meer dan 300 aanmeldingen! Tijdens de Week van het Werkgeluk organiseerden medewerkers van de facilitaire dienstverlener een leuke verrassingsactie. Suzanne Dortland, Organisational Development, vertelt.

Potje voetbal

“De Happy Ninja’s zijn de hele week op pad geweest om collega’s te verrassen. Zo bezorgden ze een collega, die afgelopen zomer niet weg kon, een vakantiemoment. En  een van de planners, Bart, werd getrakteerd op een potje voetbal. Volgens zijn collega’s, die hem nomineerden, levert Bart, met zijn opgewekte humeur, zijn behulpzaamheid en zijn vriendelijkheid een positieve bijdrage aan ieders werkgeluk.”

Geluksmoment

Van 23 tot en met 27 september reisden de Happy Ninja’s door het hele land. Op kantoor, bij klanten en op projecten bezorgden zij Facilicom collega’s een geluksmoment. Van een klein cadeautje tot een mooi compliment. Niet de grootte van de verrassing, maar het feit dat zoveel collega’s elkaar nomineerden, maakte de actie tot een groot succes. Suzanne: “Collega’s kennen elkaar blijkbaar goed en hebben  de moeite genomen om iets passends voor elkaar uit te kiezen. Dat is mooi om te zien en het leverde veel enthousiaste, blije en emotionele reacties op. Kleine moeite en heel groot plezier!”

 

 

Maartje Wolff

Author Maartje Wolff

More posts by Maartje Wolff

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord