Skip to main content

GeluksCafé over Werkgeluk!

 

Een leven waarin je elke werkdag met een glimlach begint… dat wil toch iedereen?! In het kader van de Week van het Werkgeluk staat ons GeluksCafé op 28 september in het teken van Werkgeluk: Vind jouw Ikigai! Tijdens deze avond krijgen jongeren waardevolle inzichten en ontwikkelen ze concrete stappen om hun werkgeluk te vergroten. Onze experts Steef van Lokven en Ilse Lindenbergh begeleiden de avond.

 

GeluksCafés organiseren wij het hele jaar door speciaal voor jongeren en studenten in Utrecht. Want werken aan je geluk bevordert je gezondheid!

 

Tijdens de avonden pluizen we samen een thema uit dat te maken heeft met jouw Geluk. In september is dat dus Werkgeluk, maar ook de thema’s Tijdsurfen en GeluksEten zijn al langsgekomen. De avond begint altijd om 17:30 met wat kleins te eten en duurt tot ongeveer 20:30 uur (ervaring leert dat dit vaak uitloopt vanwege de gezelligheid 😉). Elke maand dus een nieuw thema, telkens op een andere inspirerende locatie. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, nieuwe handvatten en nieuwe vrienden!

 

Deelname is gratis. Er zijn maandelijkse bijeenkomsten en er is een reeks van 6-weken achter elkaar. Wil je meer informatie? Klik dan hier, daar kun je je ook aanmelden.

 

gelukscafe werkgeluk

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord