Skip to main content

Op een dag nam onze Belgische partner van de Week van het Werkgeluk in Belgie contact met ons op: “Dames, hoe staat het bij jullie in Nederland met vitamientjes? Want Fruitful Office wil iedereen die dat wil en die meedoet met de Week van het Werkgeluk een gratis fruitmand aanbieden.” Dat was nog eens cool nieuws. Want fruit op het werk draagt natuurlijk sterk bij aan je gezondheid. En daar zijn we natuurlijk vóór!  Dus wil jij die gratis fruitmand en voldoet jouw organisatie aan de voorwaarden? Schrijf je hier in. En uiteraard wilden wij ook weten waarom Jasper van Fruitful Office zo enthousiast is over de Week van het Werkgeluk. Je leest het hieronder.

Wat heb jij zelf met het onderwerp werkgeluk?

Als de grootste kantoorfruitleverancier van de Benelux helpen wij bedrijven met het creëren van een gezonde werkplek voor hun werknemers. Vers fruit voor elk kantoor! Dat is onze missie. Want gezonde medewerkers, zijn blije medewerkers.

Wat doe jij om je eigen Werkgeluk te vergroten?

We weten allemaal dat het belangrijk is om genoeg fruit te eten. Maar hoe kan je favoriete gezonde snack zorgen voor een energieboost en een goed humeur? We vertellen hier hoe specifieke kenmerken van verschillende soorten fruit je kunnen helpen tijdens een inspannende dag op kantoor.

Waarom doen jullie mee met de Week van het Werkgeluk?

Omdat wij van mening zijn dat vers fruit beschikbaar moet zijn voor elk bedrijf in de Benelux, laten we jullie tijdens de Week van het Werkgeluk graag kennis maken met de gezonde voordelen van ons fruit.

Wat gaan jullie precies doen?

Tijdens de Week van het Werkgeluk geven wij gratis fruitmanden weg! Waar moet je aan voldoen:

  • Jullie zijn nog geen klant bij ons
  • Er werken minimaal 20 medewerkers
  • Vermeld  je naam, adres, telefoonnummer, e-mail adres

Meld je hier aan!

Wat wil je als boodschap meegeven?

Kom maar door met dat fruit op kantoor!

 

Meer over Fruitful Office

Behalve dat verse fruit dat wekelijks geleverd wordt op kantoren in heel de Benelux, is er meer goed nieuws over Fruitful Office. Zij halen het grootste deel van ons fruit uit Nederland en West-Europa om lokale fruittelers te ondersteunen en om de CO2 uitstoot te beperken. Daarnaast maken de bezorgers gebruik van eco-vriendelijke routes en kopen zij nooit fruit  in dat met het vliegtuig wordt vervoerd.

Nr 2: In samenwerking met het goede doel Ripple Africa voeren zij een doorlopende boomplantcampagne. Voor élke fruitmand die zij bezorgen planten zij 1 fruitboom  in Malawi (Afrika). Dit helpt de effecten van global warming en ontbossing te verminderen en creëert werkgelegenheid voor lokale gemeenschappen in Malawi.

Nr 3. van het goede fruitnieuws:  Emma at Work is een non-profit uitzendbureau voor jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking en helpt ze aan een bijbaan of vaste werkplek. Deze jongeren werken Fruitful Offices in de productie en helpen mee met het inpakken van de fruitmanden.

Nog drie goede redenen om Fruitful Office je fruit te laten bezorgen. En je mag het dus gratis proberen tijdens de Week van het werkgeluk.

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord