Skip to main content

Emma Handson zorgt voor extra werkgeluk

Bij Emma Handson staat werkgeluk het hele jaar hoog in het vaandel. Flexibel werken, gezelligheid met collega’s en je inzetten voor een goed doel zijn daar maar een paar voorbeelden van. We vinden het ook leuk om onze collega’s geregeld te verrassen. Dat doen we ook in de Week van het Werkgeluk.

Op maandag zijn we de week gestart met een boodschap van de directeur en een verrassingslunch voor degenen die op kantoor werken. Voor alle medewerkers die thuiswerken én op kantoor hadden we dinsdag een gezonde en kleurrijke smoothie als verrassing. Ook sturen we iedere dag een inspirerende quote en strooien we extra met complimentjes naar elkaar. De slotverrassing houden we uiteraard nog even geheim! Op onze socialmediakanalen nemen we iedereen hierin mee. We zijn te volgen via Facebook, LinkedIn en Instagram. Op onze site staat ook nog een blog die we hebben geschreven over wat wij doen aan werkgeluk voor onze medewerkers.

Wat we extra leuk vinden: werkgeluk staat bij Emma Handson aantoonbaar op nummer 1. We kunnen niet meer tellen hoe vaak nieuwe collega’s benoemen dat ze in een ‘warm bad’ terecht zijn gekomen en we kregen een 8,5 geven voor het wij-gevoel binnen de organisatie! Wij gaan dus het hele jaar door met het promoten van werkgeluk!

Lees meer over Emma Handson en werkgeluk: https://emmahandson.nl/nieuws/zo-creeer-je-werkgeluk/

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord