Skip to main content

Leef je eigen stijl, dat is de boodschap van Tiny Fortezza – Kuiken. In de Week van het Werkgeluk geeft ze, samen met Jakob een proeverij, een interactieve proeverij van hun vijf pijlers van werkgeluk. Waarom doen ze mee en wat hebben ze met het onderwerp Werkgeluk? We vroegen het.

Tiny, wat heb jij zelf met het onderwerp werkgeluk?

Alles en niets! Werkgeluk is iets waarvan je je moet beseffen dat je er zelf invloed op hebt. Uiteindelijk komt het neer op gelukkig zijn. Dan maakt het niet uit of je dit ophangt aan je werk of aan je privé situatie. Uiteindelijk gaat het om jouzelf. Jouw geluk en dus ook jouw werkgeluk.

 

Wat doe jij om je eigen Werkgeluk te vergroten?

Gezond blijven, daar voor mezelf  aan werken en dat uitdragen naar anderen. Daar waar ik mensen om mij heen kan inspireren om gezond te leven en de keuzes te maken die goed zijn voor hen zelf, laad ik helemaal op. Voor mij zijn bewegen, enthousiasme en verbinding belangrijke componenten om werkgelukkig te zijn. En als zelfstandig ondernemer aan mijn eigen roeping te werken voel ik me daar onbeperkt in!

 

Waarom doen jullie mee met de Week van het Werkgeluk?

We hebben een programma gemaakt waarin wij geloven dat het wérkt. Het gaat helemaal over Werkgeluk. Ook het maken van het programma heeft ons veel werkgeluk en -plezier gebracht. Hoe mooi is het dat we dat juist in de week van het werkgeluk kunnen benadrukken!

 

Wat gaan jullie precies doen?

We geven een gratis Proeverij. In 2 uren tijd kunnen deelnemers met ons kennismaken op alle vijf de pijlers van Werkgeluk: zingeving, relaties, vitaliteit, autonomie en persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een interactieve energieke workshop die ik samen met ‘sherpa’ Jakob ga geven. Een ultrakorte versie van het totale programma.

 

Wat wil je als boodschap meegeven?

Leef je eigen stijl! Werkgeluk is voor 40% door jou zelf beïnvloedbaar. Gebruik die ruimte om in dat belangrijke deel van je leven – jouw werk – óók gelukkig te zijn.

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord