Skip to main content

Nog maar een kleine maand tot de Global Online Happiness at Work Summit, die plaatsvindt tijdens de Week van het Werkgeluk 2019, begint. Meer dan 40 sprekers van over de hele wereld delen hun inzichten, kennis en tools. Tijdens deze week kan je gratis deelnemen aan de webinars, luisteren naar talks en interviews.

Wie spreken er tijdens deze week?

Het programma wordt op dit moment definitief gemaakt, maar in elk geval zijn er bijdrages van Emiliana Simon-Thomas van Berkely University over het nieuwe Perk model, Alexander Kjerulf van Woohoo over het geven van waardering, Maartje en Fennande van Happy Office over werkgeluk en organisatiecultuur, Tim van Herck van Johnson&Johnson over de kracht van hun credo, Sarah Metcalfe over het effect van werkgeluk op serviceafdelingen, Arthur Woods over purpose en veel meer…

Terugkijken na de Week van het Werkgeluk?

Natuurlijk heb je meer te doen tijdens deze week, daarom stellen we de video’s tegen een kleine vergoeding ook na de Week beschikbaar. Voor maar $35 + btw heb je nog zes maanden lang toegang tot alle video’s, het ebook met tools en toegang tot de Facebook groep. Aanstaande maandag loopt de Early Bird korting af, en geldt het reguliere tarief van $120 + btw.

Meld je snel aan voor de Early Bird en loop de korting niet mis!

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord