Skip to main content

Bij Domino’s Nederland zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen van de Week van het Werkgeluk. Manon vertelt over een aantal initiatieven voor deze week. En.. hou de site in de gaten want op hun nieuwspagina delen ze de uitkomsten van de interviews.

Manon:

“Eerder dit jaar hebben we in samenwerking met onderzoeksbureau DVJ onderzoek gedaan naar wat jongeren belangrijk vinden in een (bij)baan. Meer over dit onderzoek is hier te lezen:https://www.dominos.nl/nieuws/nl-NL/212962-fijne-collega-s-dragen-het-meeste-bij-aan-werkgeluk-van-jongeren. De uitkomsten gebruiken we o.a. als gespreksonderwerp in de Week van het Werkgeluk. Kun jij helemaal jezelf zijn op het werk? En zo ja: hoe dan?  Hoe is jouw band met collega’s op de werkvloer?

 

Interviews met medewerkers
We interviewen een aantal van onze medewerkers over wat werkgeluk voor hen betekent. Van doorgroeimogelijkheden (van pizzamaker naar franchisenemer) tot wisselen van functie omdat dit beter past bij een levensfase tot hoe ga je om met jouw werk-privébalans en wat maakt dat jij je prettig voelt op je werk?  Deze interviews delen we met collega’s en publiceren we tijdens de Week van het Werkgeluk opwww.dominos.nl/nieuws en onze LinkedIn pagina.

 

Pizzalunch op kantoor
Voor medewerkers op het hoofdkantoor organiseren we maandag 19 september een feestelijke pizzalunch, waarbij het hoofdthema werk-privébalans is. Daarnaast introduceren we tijdens deze lunch een nieuw online leer- en kennisplatform voor collega’s. Voor iedereen die zich graag verder ontwikkelt, zijn er tal van cursussen en trainingen te volgen.”

 

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord