Skip to main content

Nieuw in 2020, de Happiness at Work Unconference, of CHO Coach Camp. Nouja… niet helemaal nieuw. 12 jaar geleden introduceerden twee Agile coaches, Naresh Jain en Deborah Preuss, Agile Coach Camp. Een bijeenkomst van Agile coaches, waar ervaringen, ideeën en vragen besproken en getoetst werden. Peer-to-peer learning, discussie, delen van kennis stonden centraal. Toen wij voor de tweede keer spraken op het congres Agile India in 2018, wilden we daar wel eens bij zijn. Ondanks dat we al eerder kennis hadden gemaakt met de techniek van Open Space, hadden we vooraf geen idee wat ons te wachten stond. Zit je daar in een zaal met allemaal coaches, meeste uit India, terwijl je zelf niet eens Agile coach bent… we waren vooraf een beetje nerveus. Dat werd een van de beste ervaringen ooit. Sindsdien zijn we ‘hooked’ aan Open Space, Unconferences en Coach Camp. En dat kan allemaal ook online. Vandaar dat we in de Week van het Werkgeluk 2021 wederom een online Unconference over werkgeluk organiseren! Doe jij mee?

Ons doel: een groeiende community van CHO’s en werkgelukprofessionals

Met de Unconference we een netwerk van werkgeluk-enthousiastelingen creeëren, die ernaar streven positieve werkculturen te bouwen en werkgeluk te vergroten, terwijl ze zich verbinden aan de principes van werkgeluk: dat de mens centraal moet staan in de bedrijfsvoering en dat het draait om purpose, verbinding, voldoening en plezier. We nodigen iedereen die zich bezighoudt met werkgeluk dan ook uit zijn ervaring en learnings te delen.

 

Is dit wat voor jou?

Heb jij een interventie of oefening die je wil delen met anderen? Een idee dat je wil toetsen aan thought leaders in het netwerk? Loop jij tegen uitdagingen aan waar je met anderen over wil sparren en leren hoe zij dingen aanpakken? Wil jij verbinding maken met anderen, ideeën uitwisselen, inspiratie delen, een ander perspectief horen, discussiëren? Dan is deze Unconference voor jou. In 2021 zijn er tijdens de Unconference zg Lightning Talks, lezingen van 7 minuten van experts in het werkveld. Wil jij een Lightning Talk geven? Meld je hier aan.

Wil je liever niet in gesprek maar achteroverleunen en geïnspireerd worden door experts uit het veld? Meld je dan aan voor de Global Online Happiness at Work summit (gratis!).

 

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord