Alle Week van het Werkgeluk challenges op een rij…

Gelukkiger zijn op je werk gaat over dingen doen waar je gelukkig van wordt. Maar je gedrag veranderen is best lastig. Deze challenges helpen je een eerste stap te zetten. Dus doe mee en ga elke dag iets doen om je werkgeluk te vergroten. Je kan aan zoveel challenges meedoen als je wil. Daag jezelf uit….

Alle challenges beginnen op 23 september en eindigen 27 september 2019 einde dag.

Meld je aan voor een Challenge*Meld je aan voor een Challenge*

Doe mee met de Feedback Challenge!

Feedback is belangrijk voor ons werkgeluk, maar goede feedback geven is nog niet zo makkelijk. Doe mee en je krijgt elke dag een e-mail in je inbox met een nieuwe video.

Een challenge van Axelle de Roy, auteur van de Feedback Challenge.

KOM IN BEWEGING! VITALITEITSCHALLENGE

Je fit en lekker voelen is belangrijk voor je werkgeluk. Weten we allemaal wel. En toch zitten we het liefst de hele dag in onze stoel op kantoor. Wil jij daarin verandering brengen? Doe dan mee met de Vitaliteitschallenge!

Ontwikkeld door Tryangle uit Belgie

Drie goede dingen!

Dankbaar zijn voor de goede dingen op het werk: het verandert je perspectief en draagt bij aan werkgeluk. Doe het samen, door je aan te melden voor de challenge. Elke dag noteer je drie dingen die goed zijn gegaan in je persoonlijke google form. Elke dag vul je je formulier verder aan.

Een challenge van Happy Office

* Eén challenge maar? Ja, een tegelijk levert meer focus, en daarmee een grotere slagingskans. Dus wij adviseren om één challenge tegelijk op te pakken. En als je er toch twee wil, dan meld je je dus twee keer aan. 😉

Meld je aan voor een Challenge*Meld je aan voor een Challenge*