Skip to main content

BOEG doet mee aan de Week van het Werkgeluk 2023. Fabiënne van den Berg vertelt erover:

Voor onze organisatie BOEG, waar we “Baas Over Eigen Geluk” zijn, staat geluk in werk én daarbuiten centraal en heeft het een buitengewoon grote betekenis en invloed. We richten ons op bemiddeling en advies in de vakgebieden Elektro-, Installatietechniek, Bouw en Financieel. We kijken samen naar wat het beste aansluit bij iemands persoonlijke situatie en voorkeuren. Op die manier kunnen ze doen waar ze gelukkig van worden en de controle nemen over hun eigen werkgeluk en welzijn. De Week van het Werkgeluk biedt dan ook de perfecte gelegenheid om deze missie te benadrukken. Vitaliteit, plezier en betrokkenheid in het werk zijn deze week belangrijke pijlers rondom werkgeluk.

 

We hebben verschillende activiteiten op het programma staan. We beginnen bijvoorbeeld maandag met een gezamenlijke lunch, waarbij iedereen zijn eigen gezonde bijdrage meebrengt.

 

Verder staat er een humorworkshop op de planning. Deze workshop is een unieke, interactieve ervaring die niet alleen vermakelijk is, maar vooral waardevol is voor het versterken van de teamgeest. Hier leren we samen hoe we humor kunnen inzetten als een krachtig hulpmiddel om beter samen te werken en effectiever om te gaan met uitdagende situaties op het werk.

 

Bij BOEG zijn we altijd wel in voor een beetje competitie. Tijdens een lunchwandeling organiseren we een fotowedstrijd. De groep met de meest originele foto gaat met de eer strijken.

 

Daarnaast blijven we ook actief met een bijzondere yogasessie. Met een glas wijn in ons hand of op ons hoofd, zal onze ‘yogi’ ons in onze favoriete wijnyoga-positie tot ontspanning brengen. Wel aan het einde van de dag natuurlijk 😉

 

Tijdens deze week willen we niet alleen plezier hebben, maar ook het belang van waardering onderstrepen. We zullen complimentenkaartjes uitdelen om onze collega’s waardering te tonen. Waardering bevordert een gezonde werkcultuur en draagt bij aan het behoud van de talenten van onze medewerkers.

 

We sluiten de week af met een goodiebag voor alle medewerkers!

 

Meer weten over BOEG?

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord