Skip to main content

Rianne Klein Geltink van The Joy Effect uit Arnhem doet 25 september ook mee met Chief Happiness Officers Coach Camp. We spraken kort met haar over waarom en haar verwachtingen van deze interactieve middag.

Rianne, wat leuk dat je naar het CHO Coach Camp komt. Wat is jouw verwachting?

Ik verwacht een fantastische collectieve energie rondom werkgeluk te ervaren. Als je zoveel mensen die werkgeluk willen stimuleren en aanwakkeren bij elkaar brengt dan kan dat bijna niet anders toch? Ik verwacht dat ik super geïnspireerd bij deze ochtend vandaan kom.

Ik verwacht ook ongelooflijk geïnspireerd te worden door mijn peers over hoe zij werkgeluk helpen bevorderen. En ik verwacht mijn eigen methodiek, The JOY Effect, te mogen delen met anderen en daar zelfs feedback op te krijgen van experts uit het werkveld.

 

Zijn er dingen die je verwacht te kunnen halen?

Ja natuurlijk, met name mooie nieuwe mensen ontmoeten: nieuwe relaties opdoen en leren van mijn peers en experts. Er zijn heel veel wegen naar meer werkgeluk en ik hoop veel te mogen leren, maar ook eerlijke verhalen te horen van wat bijvoorbeeld niet werkt.

Ik verwacht ook meer invalshoeken te horen over hoe we werkgeluk nog beter onder de aandacht bij organisaties kunnen krijgen zodat het meer als “need to have” dan “nice to have” wordt ervaren.

 

En wat wil je zelf komen brengen?

Ik heb zelf een aanpak ontwikkeld, The JOY Effect. Dat heb ik in eerste instantie geheel voor mezelf ontwikkeld, omdat ik zelf meer (werk)geluk wilde ervaren en ik me heel goed besefte dat dat mijn eigen verantwoordelijkheid was. Toen ik mijn aanpak met vrienden en zakelijke relaties ging delen kwam er een enthousiasme op gang en meerdere verzoeken om henzelf en hun teams ook te helpen. Zo is het concept samen met de markt verder ontwikkeld naar een teamworkshop concept voor de mensen op de werkvloer zelf. Het is een simpele aanpak om mensen ervaringsgericht te laten VOELEN wat hun werkgeluksmomentjes zijn en vervolgens door bewust met rituelen aan de gang te gaan hen zelf de regie te geven over hoe ze die momentjes kunnen aanwakkeren: bij zichzelf en hun collega’s.

Iedereen kan, ongeacht zijn of haar omstandigheden, nu besluiten dat je gelukkig bent. Dat mensen echt laten ervaren is waar mijn hart harder van gaat kloppen.

Graag tot ziens op 25 september!

 

Wil jij ook meepraten, je ideeën toetsen, een oefening uitproberen of gewoon van mensen horen hoe zij met werkgeluk aan de slag zijn? Doe dan mee!

 

 

 

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord