Skip to main content

Tijdens de Week van het Werkgeluk ging David van Valkenburg op bezoek bij LCG. Enthousiast zat hij terug in de trein en stuurde ons dit verslagje:

“Vanmiddag de workshop over werkgeluk bijgewoond van LCG. In het kader van de week van het werkgeluk hebben zij hun visie op organiseren en werkgeluk gedeeld met een gemixte groep deelnemers. De workshop begon met het onderwerp Waar geloven wij in? Daarin kwam o.a. Aan bod dat vanuit de wetenschap werkgeluk bestaat uit zinvol werk, talenten benutten en plezier. Een mooie eenvoudige weergave en in de diverse praktijken van LCG kwamen deze mooi terug. Verder hebben het gehad over het belang van purpose (voor LCG: het vergroten van levensgeluk), kernwaarden en hoe die tot stand zijn gekomen en geleefd worden, werven en verwelkomen, talentontwikkeling en samenwerken.

LCG is een organisatie met een cultuur die gericht is op de collega’s en het zo goed mogelijk faciliteren van hun ontwikkeling teneinde blije klanten te realiseren. Met concrete en aansprekende praktijken worden de purpose en kernwaarden geleefd. Oftewel het was een boeiende middag met weer een bak aan inspiratie!”

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord