Skip to main content

Wat is nog leuker dan samen werken? Samen sporten!

 

De jonge generatie bedrijven in Utrecht is ‘lekker bezig’! Bij start-up/scale-up hub Dotslash Utrecht zijn tientallen innovatieve bedrijven gevestigd die klaar zijn om impact te maken! Ze delen dan ook graag hun netwerk, kennis en passie voor ondernemerschap met elkaar. Tijdens de Week van het Werkgeluk besloten zij om het ‘met elkaar sparren’ nog een niveautje hoger te tillen in de Bedrijven Bootcamp!

 

Sporten met collega’s en kantoorburen is niet alleen handig om fit te blijven, het draagt ook op een unieke manier bij aan het bouwen van sterke teams en een community. Bovendien geeft de aansluiting van sporten direct na werk een lekker gevoel van afschakelen. Zo heb je de rest van de avond weer nieuwe energie en tijd voor privé-zaken.

 

2DAYSMOOD is een van de bedrijven die fanatiek mee sport en het initiatief 100% ondersteunt. Het team werkt dagelijks aan het vergroten van werkgeluk binnen organisaties. De basis van hun methode is het Employee Happiness Model, bestaande uit 15 drijfveren die invloed hebben op werkgeluk. En jawel! Vitaliteit, Relaties met collega’s en Werk-Privé balans zijn 3 van deze drijfveren die verenigd worden in de Dotslash Bedrijven Bootcamp.

 

Ook het team van Social Brothers is aanjager van het wekelijkse sportuurtje. Voor de hard werkende app- en website ontwikkelaars is energiek blijven essentieel om ook weer gefocust en stressvrij achter het scherm te kunnen knallen. Maar volgens een van de oprichters gaat het vooral ook om de goede sfeer “Wat is er nog leuker dan samen werken? Samen sporten!”

 

De bootcamp wordt verzorgd door de enthousiaste trainers van de Happy Fit Challenge. Door de variatie in conditietraining, krachtparcours, én wedstrijdjes tegen elkaar, sluit de bootcamp perfect aan bij de deelnemers. We blijven natuurlijk competitieve ondernemers die maar één ding willen… winnen!!!

 

Kijk hier voor t filmpje

Fennande van der Meulen

Author Fennande van der Meulen

More posts by Fennande van der Meulen

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord